Liga 1

Cornel Dinu va avea Cupa ce-i poartă numele. Au început înscrierile!

Cornel Dinu

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 06 July 2011

Mister Cornel Dinu va avea o competiţie dedicată lui. Cupa ce-i va purta numele se va desfăşura în perioada septembrie - noiembrie 2011, este dedicată companiilor din România, iar înscrierile au început deja de la 1 iulie.

Fotbalul se va juca pe terenuri artificiale, într-o zonă selectă a Capitalei, existînd deja acordul de principiu între părţi. La startul competiţiei inaugurale vor fi angrenate 28 de echipe, numarul putînd fi suplimentat pînă la 32 în funcţie de numărul solicitărilor.

Programul competiţional va fi stabilit cu aproximativ o lună înaintea începerii turneului şi va fi comunicat pe site-ul oficial al competiţiei, www.cupacorneldinu.ro. După expirarea perioadei de înscriere va avea loc tragerea la sorţi a grupelor. Meciurile se vor organiza pe un teren cu suprafaţa artificială de dimensiuni reduse într-un club privat select din Bucureşti.

Regulile jocului
Premiile vor fi semnificative, constînd în sume de bani, vacanţe, echipament sportiv, bilete si abonamente la anumite competiţii sportive din România. De asemenea, jucători importanţi din Liga 1 şi foste glorii sportive care susţin această iniţiativă vor participa la anumite faze ale turneului şi vor oferi la finalul acestuia o partidă demonstrativă.

Motto-ul competiţiei este "For the love of the game", cupa adresîndu-se jucătorilor amatori de fotbal din marile firme din România. Fiecare meci se va juca între două echipe avînd un număr de 6 jucători fiecare. Fiecare lot va putea fi format din maximum 12 fotbalişti, plus un reprezentant oficial. Se vor stabili şi două perioade transferuri, în care fiecare formaţie poate schimba pînă la 3 jucători. Un meci va avea două reprize a cîte 20 de minute şi o pauză de 10 minute. Fiecare echipă poate solicita cîte un timeout de un minut în fiecare repriză. Partidele vor fi conduse de un arbitru profesionist, iar finala va fi oficiată de unul dintre arbitri de elită ai ţării, purtător al ecusonului FIFA. Totodată, o echipă medicală specializată va fi mereu în preajma gazonului, în cazul în care apar probleme neprevăzute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.