Liga 1

"Adio, Vaslui!" » Kuciak a efectuat primul antrenament cu Legia Varşovia

Kuciak s-a dus în cantonament şi cu soţia sa, Lucinka

Articol de Andrei Crăiţoiu, Iulian Pavel  —  joi, 07 iulie 2011

Kuciak le transmite moldovenilor să-şi ia gîndul de la el

Ameninţat de către Porumboiu cu un proces la FIFA, Dusan Kuciak nici nu îi bagă în seamă pe oficialii galben-verzilor şi a intrat în programul de pregătire al Legiei Varşovia.

"Vom vedea cum vor decurge lucrurile în perioada imediat următoare. Nu vreau să mai vorbesc despre ceea ce s-a întîmplat între mine şi FC Vaslui. Preşedintele noului meu club este cel mai în măsură să ofere detalii. Eu vreau să semnez cu Legia pentru trei sezoane, la Vaslui nu mă mai întorc sub nici o formă", le-a spus Dusan ziariştilor din Polonia.

Noul preşedinte al moldovenilor, Constantin Zotta, încearcă să-l convingă pe portarul de 26 de ani să revină sub comanda lui Hizo. "Am discutat cu el la telefon, mi s-a părut un tip OK. Greşeala lui este că se bazează pe sfaturile proaste ale agenţilor. A decis să rupă unilateral contractul cu noi, dar acest lucru este imposibil", a spus Zotta.

Dezertează pe capete!

Fuga lui Kuciak de la Vaslui nu e singurul caz de acest gen la echipa patronată de Porumboiu. În trecut, galben-verzii au mai avut probleme cu Ljubinkovici şi cu Costly, iar în această vară Christian Pouga nu s-a mai prezentat la pregătiri, antrenîndu-se cu portughezii de la Maritimo Funchal!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.