Campionate

Cum a explicat Lucescu înfrîngerea cu Dinamo Kiev: ”Gazonul a fost moale şi înalt”

Şahtior a fost învinsă cu 3-1 de Dinamo Kiev în Supercupa Ucrainei

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Lucescu a invocat inclusiv numeroasele absenţe din echipă pentru a justifica eşecul lui Şahtior în Supercupa Ucrainei: 1-3 cu Dinamo Kiev

Deşi duminică porneşte la drum cu Şahtior într-o nouă ediţie de campionat, Mircea Lucescu nu s-a arătat prea îngrijorat după eşecul suferit în faţa lui Dinamo Kiev la repetiţia generală din Supercupă (1-3). Mulţumit că echipa lui "a dominat tot meciul şi a făcut o mare risipă de efort", el a dat vina pe condiţiile precare de la Poltava şi pe numeroasele absenţe din primul unsprezece pentru a justifica înfrîngerea.

"Terenul a fost moale şi iarba înaltă, ceea ce a favorizat echipa mai bine clădită fizic. Noi sîntem o formaţie tehnică, de viteză, iar pe o asemenea suprafaţă jocul nostru de pase a avut de suferit", a spus tehnicianul campioanei Ucrainei la conferinţa de presă.

"Luce" pretinde că şi absenţa unor jucători-cheie a contat în stabilirea învingătoarei: "Mi-au lipsit Raţ, Cigrinski, Eduardo, Jadson, iar cînd o întîlneşti pe Dinamo Kiev se simte".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.