Box

Gala lui Bute - organizată de un SRL specializat în repararea calculatoarelor, cu un singur angajat

Rudel Obreja alături de Jean Paul Mendy şi Lucian Bute

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 iulie 2011

Europlus Computers SRL are un singur angajat, însă învârte 5 milioane de euro pentru organizarea Galei Internaţionale de Box Profesionista, conform jurnalul.ro

Gala Campion pentru România nu s-ar fi putut desfăşura fără ajutorul Elenei Udrea, ministrul Dezvoltării Re­gionale şi Turismului, a declarat Ru­del Obreja, preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Box. „Mulţumesc perso­nal Elenei Udrea, ministrul Turismului, care a sprijinit realizarea acestei gale”, a spus Obreja, în des­chi­derea conferinţei de presei de azi.

Europlus Computers SRL este o firmă care are un singur angajat şi are ca activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor peri­fe­rice”, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Ministerului de Finanţe. În 2009, Europlus Computers SRL a realizat o cifră de afaceri de 31,6 mi­lioane de lei şi un profit net de circa 3 milioane de lei. În plus, Obreja ne-a declarat chiar el că Federaţia Ro­mâ­nă de Box nu avea cum să organizeze o gală de box profesionist. „Europlus Computers SRL este societatea mea şi  are licenţele şi exclusivităţile pe această gală. Federaţia nu poate lua asta deoarece este vorba despre o gală de box profesionist.

Mai multe despre acest subiect pe Jurnalul Naţional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.