Liga 1

Real muta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijatovic a ajuns aseara la Roma spre a discuta transferul romanului

Pornita mai tirziu in cursa pentru achizitionarea lui Chivu, Real Madrid cauta sa recupereze teren in fata rivalelor Inter si Barcelona. Directorul sportiv al galacticilor, Predrag Mijatovic, insotit de impresarul Ernesto Bronzetti, a descins aseara in capitala Italiei pentru a incerca sa dea marea lovitura pe piata transferurilor.

Gazzetta dello Sport: "Acord cu Inter"
Pentru italieni, Inter e in pole position in cursa pentru Cristi Chivu. "Real ofera 16 milioane de euro, dar exista deja un acord intre Moratti si patronul romanilor, Franco Sensi", noteaza Gazzetta dello Sport, care-l citeaza pe impresarul jucatorului, Ioan Becali: "In privinta Interului nu sint dubii. Cristi e mindru de oferta nerazzurrilor. Speram ca cluburile sa bata palma rapid, pentru ca Chivu mai e dorit de Barca si de Real". Corrierre dello Sport, la rindu-i, e sigur ca romanul "e al milanezilor" pentru ca "Real a intrat tirziu pe fir", iar Barcelona ar fi "facut pasul inapoi".

As: "Chivu vrea la Real"
Ziar apropiat Realului, As scrie ca jucatorul vrea la galactici, bazindu-se pe o discutie cu Victor Becali. "Cine nu vrea la Real? Sigur ca Chivu vrea. Este o echipa mare, la fel ca Inter sau Barca. Rezolvarea e iminenta. Chivu va merge la echipa care-i ofera cel mai bun contract", le-ar fi spus Victor. As speculeaza ca Roma va face tot posibilul ca jucatorul sa nu ramina in Italia si anunta ca Real, care i-a propus cel mai bun pret Romei, a decis sa-i imbunatateasca si "tricolorului" oferta, usor inferioara celor prezentate de contracandidate.

Sport: "Atras de Barca"
Cotidianul catalan Sport il vede pe Chivu la Barcelona din doua motive. "Fundasul Romei se simte atras de ideea de a evolua la Barca, iar romanii par incintati de oferta blaugrana". Totodata, prezenta lui Ioan Becali in zona a sporit speculatiile in privinta unui transfer la vicecampioana Spaniei, in ciuda dezmintirilor date ulterior de impresar: "Este adevarat ca am trecut prin Barcelona, dar eram in drum spre Mallorca. N-am discutat cu sefii clubului. M-a sunat insa Mijatovici, directorul Realului, sa merg la Madrid. Insa eu sint in vacanta".


Pentru Chivu: 4,5 milioane euro anual, 5 ani contract
Pentru Roma: 14 milioane euro, plus Obinna


Pentru Chivu: 3,5 milioane euro anual, 5 ani contract
Pentru Roma: 14 milioane euro, plus Giuly


Pentru Chivu: 5 milioane euro anual, 5 ani contract
Pentru Roma: 16 milioane euro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.