Liga 1

VIDEO Răsuflă uşuraţi: steliştii l-ar putea avea apt pe Ciprian Tătăruşanu în Supercupa cu Oţelul

Articol de Cristi Preda (foto), Ionuţ Petrişor (Austria)  —  joi, 07 iulie 2011

După 0-0 cu FC Krasnodar (vezi video), meci care l-a făcut pe Gigi Becali să atace deja, iar ţinta a fost Mihai Costea (vezi video), steliştii au primit şi o veste bună astăzi. Ciprian Tătăruşanu a ieşit la antrenament şi chiar dacă nu s-a pregătit cot la cot cu coechipierii săi, există speranţe ca el să poate evolua inclusiv pe 17 iulie, în Supercupa României, cu Oţelul, la Piatra Neamţ.

Tătăruşanu a făcut alergări uşoare alături de preparatorul fizic şi de Mihai Răduţ, semn că accidentarea suferită după amicalul precedent, 2-2 cu Comercial (vezi video), nu este atît de gravă precum părea. Staff-ul medical se temea de o întindere sau chiar ruptură musculară, ca în cazul lui Geraldo, ceea ce ar fi însemnat mai multe săptămîni de pauză. Faptul că azi a putut alerga, chiar dacă fără să forţeze, lasă de înţeles că a fost doar o suprasolicitare a muşchilor de la pulpa dreaptă.

Antrenorul Ronny Levy nu a stat pe marginea terenului, ci s-a băgat la un "5 contra 2" alături de elevii săi.

Steaua va mai disputa un amical, vineri, cu FC Baku în loc de Hajduk Split, iar duminică un altul, împotriva formaţiei Bursaspor.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA ANTRENAMENTUL STELEI DE AZI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.