Liga 1

Mircea Sandu nu iartă: Comitetul Executiv al FRF a votat ca Iancu să devină persona non-grata

Marian Iancu, preşedinte Poli Timisoara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iulie 2011

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a votat astăzi ca patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, să devină persona non-grata în fotbalul românesc. Decizia finală va fi luată de Adunarea Generală, înaintea startului campionatului

Doar doi dintre membrii Comitetului Executiv au votat împotriva propunerii lui Mircea Sandu.

Decizia CEx nu a părut să-l deranjeze foarte mult pe finanţatorul bănăţean, care a continuat atacul la adresa şefului FRF: "L-am sunat pe Dragomir dar nu mi-a răspuns. Nu mă interesează foarte tare faptul că am fost declarat persona non grata.

Cît timp va fi Mircea Sandu preşedinte, sper să fie cît mai puţin, totul o să fie o minciună, o perdea de fum. Omul e bolnav, nu se va mai face bine în vecii vecilor. El mă declară persona non grata şi eu îi fac plîngere penală".

Vezi mai jos comunitatul FRF:
"Astăzi a avut loc, la Casa Fotbalului, o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care a hotărât, printre altele:

1. A aprobat, cu 10 voturi pentru şi două împotrivă, solicitarea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, de a propune Adunării Generale a FRF declararea ca persona non grata a domnului Marian Iancu.

2. A aprobat Convenţia anuală dintre FRF şi LPF pentru sezonul competiţional 2011-2012

3. A aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru şi de a readuce civilizaţia pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a şi a 32-a ale campionatului Ligii I, ediţia 2011-2012, să se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Naţional Arena din Bucureşti.

4. Sub rezerva hotărârii judecătoreşti cu privire la Statutul FRF, a fost aprobat sistemul competiţional pentru Ligile a 2-a şi a 3-a pentru următorii trei ani competiţionali. Pentru a accesa noul sistem, apăsaţi aici"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.