Liga 1

Dănciulescu a fost ales căpitanul ”haitei” fără vot

Dănciulescu a primit banderola din partea colegilor şi a antrenorului

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  duminică, 10 iulie 2011

Ciobotariu şi jucătorii au hotărît ca Ionel Dănciulescu să fie liderul din teren al lui Dinamo în noul sezon, fără a se mai supune la vot în vestiar.


În cantonamentele roş-albilor, an de an, s-au făcut bileţele, iar fotbaliştii şi-au ales prin vot căpitanul. În 2011-2012 s-a sistat sistemul democratic, iar lucrurile sînt clare: Ionel Dănciulescu, cel mai vechi şi cel mai experimentat om din lotul "cîinilor", va fi liderul din teren al lui Dinamo.

Atacantul de 34 de ani are respectul şi susţinerea necondiţionată ale tuturor coechipierilor, care le-au transmis antrenorului şi oficialilor de ce în acest sezon nu mai e nevoie de vot. "Ionel Dănciulescu este căpitanul nostru, el este o legendă pentru acest club şi e logic să poarte banderola. Nu văd de ce ar trebui să mai votăm!", a declarat Bogdan Pătraşcu. "Dănciulescu este şi va fi căpitanul lui Dinamo, fără discuţii, ulterior vom alege şi următorii doi lideri din teren", a spus şi Liviu Ciobotariu.

Cel mai probabil, cei care vor purta banderola cînd golgeterul "cîinilor" nu se va regăsi pe teren vor fi Cătălin Munteanu şi Andrei Mărgăritescu sau Marius Niculae, ultimul intrînd în calcule doar în cazul în care nu va pleca în Grecia, la PAOK Salonic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.