Liga 2

Craiova a rămas fără golgeter » Subotici a fugit în Scoţia!

Cu 5 goluri în 16 meciuri, Subotici a fost golgeterul Științei în sezonul trecut

Articol de Alexandru Răducanu  —  luni, 11 iulie 2011

Golgeterul Ştiinţei din sezonul trecut dă probe de joc la St. Johnstone fără acceptul oltenilor, care îl aşteaptă de o săptămînă la pregătiri.


Craiova a intrat în conflict şi cu singurul stranier al ei, bosniaco-elveţianul Danijel Subotici. Atacantul de 22 de ani trebuia să se prezinte pe 4 iulie la reunire, însă n-a fost de găsit. Ulterior, şefii Universităţii au descoperit că fotbalistul se află în probe de joc la gruparea scoţiană St. Johnstone, pentru care a şi bifat deja un meci amical.

"Nu-l înţeleg pe acest băiat. Nu are acceptul clubului, trebuie să se întoarcă urgent! Mai are 3 ani contract cu Craiova!", a reacţionat Adrian Mititelu. Patronul oltean a trebuit să plătească o clauză de 250.000 de euro în urmă cu două luni ca să-i prelungească automat contractul lui Subotici. Fostul atacant al lui Portsmouth a fost adus în iarnă gratis de Laurenţiu Reghecampf la propunerea lui Nicolo Napoli.

"Iancu şi Roşca sînt nişte nulităţi!"
Ilie Balaci îi atacă dur pe şefii clubului care a retrogradat din nou după cinci ani în Liga I. "Cum se poate ca Universitatea să fie condusă de oameni de talia lui Marcel Iancu şi Vlad Roşca? Ăştia sînt nişte nulităţi! E clar că sînt de vină pentru situaţia în care s-a ajuns. Eu iubesc echipa asta, dar cu ei la conducere nici nu mă uit spre stadion cînd trec prin Craiova, în aşa hal m-au adus. N-au nimic în comun cu fotbalul, nici cu Universitatea!", a spus Balaci despre preşedintele şi vicepreşedintele Craiovei. (Ionuţ Curea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.