Campionate

"A mai apărut o echipă de referinţă în Spania în afară de Barça şi Real" ;) Despre cine e vorba

David Villa în duel cu Apono

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iulie 2011

În ultimele sezoane, supremaţia din Primera Division s-a disputat între Real Madrid şi Barcelona, titlul fiind decis de fiecare dată între cele două formaţii. Pe lîngă cei doi granzi, Valencia, Villareal şi Sevilla au îndeplinit rolul de "advesari puternici" pentru giganţii spanioli. Mijlocaşul Apono crede că în plutonul fruntaş se va mai înscrie o echipă începînd cu noul sezon.

Este vorba chiar de echipa lui Apono, Malaga, formaţia din Primera care a făcut cele mai răsunătoare achiziţii în pauza de vară. La Malaga au sosit Ruud Van Nistelrooy, Joris Mathijsen, Jeremy Toulalan şi Joaquin, fotbalişti cu care micuţul club alb-albastru vrea să atace locurile de Liga Campionilor la anul.

"Ştim că sîntem echipa aflată în prim plan în acest moment. Cine ar fi crezut că Malaga, Barcelona şi Real Madrid vor fi punctele de referinţă ale fotbalului spaniol?", a declarat Apono pentru EFE.

Acesta a continuat: "Să cîştigăm campionatul este aproape imposibil, dar accederea în Champions League este un obiectiv realist. Trebuie doar să cîştigăm fiecare meci în parte".

Malaga tocmai i-a prelungit contractul lui Manuel Pellegrini, antrenorul formaţiei, pînă în 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.