Box

Lucian Bute s-a dat la soţia lui Leonard Doroftei? » "Na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Întîmplător sau nu, Leonard Doroftei, care a comentat meciul în direct la Radio GSP, a anticipat ce se va întîmpla, a acuzat organizatorii că îi aduc adversari mult prea slabi lui Lucian şi s-a mirat de tactica lui Mendy. La final a exclamat: "Merita Oscarul! Şi-a luat banii şi a plecat"


Leonard Doroftei nu a avut nici o emoţie în timpul meciului lui Bute. A ştiut de la început ce se va întîmpla, a greşit localizînd KO-ul în runda a cincea şi a sugerat mereu că e ceva necurat la mijloc. Fostul campion a comentat în direct la Radio GSP gala, iar înregistrările şi povestirile realizatorului Gabi Safta stau mărturie. La final a rîs amar: "Mendy merita Oscarul pentru această căzătură! Şi-a luat banii şi a plecat".

"Noi, cei din box, ştim cum să interpretăm lucrurile. Am urmărit loviturile, era un fel de na-ţi-o ţie dă-mi-o mie. Eu înţeleg altceva din aceste mişcări"
Leonard Doroftei la Radio GSP

"Staţi liniştiţi, chiar dacă a punctat Mendy. Să vedeţi ce o să urmeze!"
Leonard Doroftei cu 10 secunde înainte de KO

"Circ ieftin!"
Surprinzător e că Doroftei a anticipat destul de repede deznodămîntul. Fără să nege valoarea lui Bute, el s-a legat de valoarea adversarului. Apoi a început să se amuze uşor enervat: Eu înţeleg altceva din aceste mişcări, din aceste lovituri. Nu mă păcăleşte ăsta cum stă pe corzi. Dă ca loviturile să fie date. E o mascaradă!", a comentat Moşu' înainte de punctul culminant.

KO-ul a venit ca o uşurare: "O mascaradă, Mendy şi-a luat banii şi a plecat acasă. V-am spus că aşa se va întîmpla, vedeam că începe să îi intre stînga lui Bute. E munca lui, e efortul lui, dar aşa se întîmplă cînd galele se fac în România. Cînd mergem afară e mai greu".

S-a dat la soţia lui Dorin?
Mulţi dintre cei care îi cunosc pe cei doi campioni îşi explică într-un singur mod atacurile lui Doroftei la adresa lui Bute. Circulă o poveste cum că, prin anii 2003-2004, în Canada, Bute îl căuta pe acasă pe Dorin cînd ştia că acesta e plecat.
"A fost acel episod. Erau prieteni, locuiau amîndoi în Canada, şi la un moment dat lui Doroftei i s-a pus pata că Lucian i-ar trage clopotele Monicăi", povesteşte un apropiat. Moşu' a negat la acea vreme zvonul: "La noi a fost dragoste la prima vedere şi nu se pune problema, sîntem o familie fericită".

"Aşa e Doroftei, azi mă laudă, mîine mă critică. Şi el merita Oscarul la căzătura din meciul cu Gatti"
Lucian Bute

"Sînt doar răutăţi, Lucian Bute e un mare campion!"
Adrian Mutu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.