Liga 1

Sfaturile lui Măldărăşanu pentru Răzvan: "Mizează pe români, nu copia modelul CFR!"

Marius Măldărăşanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2011

Fostul mijlocaş al Rapidului, Marius Măldăraşanu, crede că Rapidul are forţa de a lua titlul în Liga 1 în acest sezon, dar cu o singură condiţie: să mizeze pe fotbalişti români. Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, Măldărăşanu a fost întrebat care e condiţia ca giuleştenii să se impună la finalul stagiunii.

Poate lua Rapidul titlul în acest an?
Este posibil, dar cu condiţia ca Răzvan să meargă pe mâna românilor. Lui Şumudică i-am şi spus ce va urma pentru el. Auzisem şi eu ceva de străini. Nu e bine să ai mulţi vorbitori de limbă portugheză în echipă, că se fac grupuri. Dacă totuşi vrei străini, aduci un portughez, un sârb... dar nu mulţi portughezi. Mai e şi experimentul eşuat Peseiro, atunci când s-a copiat modeul CFR Cluj la Rapid, iar la echipă erau două tabere.

Măldărăşanu a plecat de la Rapid după un conflict cu antrenorul de atunci, Mircea Rednic. Mijlocaşul l-a acuzat dur la momentul respectiv pe tehnician.

„Exista riscul să răbufnesc şi să-i dau una lui Rednic! Sunt supărat pe domnul Copos că nu m-a lăsat să plec din Giuleşti. A aşteptat şase luni să vină călăul să mă execute! Cred că Rednic a vrut să şi elibereze nişte locuri în lot pentru bananieri de-ai lui, o mai lua şi el un comision", au fost declaraţiile din 2008 ale lui Măldărăşanu.

Citeşte AICI interviul integral!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.