Box

Americanii nu-i dau nici o şansă lui Bute: ”Pavlik îl va învinge prin KO pe Bute, în noiembrie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2011

După victoria lui Lucian Bute în faţa francezului Jean-Paul Mendy, se vorbeşte din ce în ce mai multe de viitorul adversar al românului, Kelly Pavlik. Într-un articol publicat pe boxingnews24.com, un cunoscut site din SUA dedicat boxului, Dan Ambrose este sigur că Bute nu va putea trece de Pavlik, în noiembrie.

Intitulat "Pavlik îl va învinge prin KO pe Bute, în noiembrie", Ambrose scrie: "Nu m-a impresionat niciodată Pavlik, dar am văzut destul ca să pot spune că-l va învinge pe Bute în noiembrie".

"Bute n-are nici puterea, nici viteza necesară pentru a învinge un sportiv precum Pavlik. Singurul punct forte al lui Bute e mîna stîngă, în rest nimic. De cînd a pus mâna pe centură, românul dă piept numai cu oponenţi slab cotaţi", a scris acesta.

Despre un posibil meci cu Andre Ward sau Carl Froch, jurnalistul american nici nu pune problema învingătorului.  "Ward şi Froch îl vor bate cu siguranţă. Au o clasă peste el", a mai spus Ambrose.

Lucian Bute îl va întîlni, aproape sigur, pe Kelly Pavlik în luna noiembrie, într-o luptă în care îşi va apăra pentru a noua oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.