Liga 1

Ultima oră: Steaua a refuzat oferta lui Samsunspor pentru Bănel

Banel Nicoliţă (Steaua)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2011

UPDATE 17:30 / Managerul Stelei, Mihai Stoica, a comentat pentru Gazeta Sporturilor refuzul Stelei în privinţa transferului în Turcia a lui Bănel Nicoliţă: "Oferta turcilor pentru Nicoliţă nu e interesantă pentru Steaua".

UPDATE 16:20 / Deşi la prînz se părea ca tratativele vor fi finalizate cu succes, Gigi Becali a refuzat şi ultima ofertă a turcilor! Samsunspor era dispusă să plătească Stelei 400.000 de euro, dar patronul roş-albaştrilor a preferat să-l păstreze pe Nicoliţă

12:43 / Steaua e foarte aproape să se despartă de Bănel Nicoliţă, cel mai vechi fotbalist din lot. Steaua negociază în aceste momente transferul lui Bănel Nicoliţă la Samsunspor

Samsunspor insistă să-l cumpere de fotbalistul în vîrstă de 26 de ani şi s-au reluat discuţiile cu Gigi Becali, blocate la un moment dat din cauza banilor. Steaua a cerut iniţial 700.000 de euro, Samsunspor a oferit numai 300.000. Roş-albaştrii au ţinut de preţ, mai ales că de Bănel Nicoliţă se mai interesau Nancy şi Kuban Krasnodar.

Astăzi însă, gruparea care a tocmai a promovat în prima ligă a Turciei a deschis iar tratativele, urcînd oferta la 400.000 de euro. Gigi Becali discută chiar acum cu reprezentanţii lui Samsunspor şi sînt şanse mari ca afacerea să se perfecteze în curînd.

După cum notează L'Equipe, gruparea franceză de ligă secundă Lens este de asemenea interesată de achiziţionarea mijlocaşului Bănel Nicoliţă. Lens l-ar vrea pe Nicoliţă fie împrumut cu drept de cumpărare, fie definitiv înca din această vară.

Ce a făcut Bănel Nicoliţă la Steaua

- joacă în Ghencea din 2005

- 56 de meciuri şi 10 goluri în cupele europene pentru roş-albaştri

- 183 de meciuri şi 23 de goluri în Liga 1 pentru Steaua

- două titluri de campion

- o Cupă a României

- o semifinală de Cupa UEFA

- o Supercupă

- 3 sezoane în grupele Champions League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.