Campionate

AC Milan în colaps? Berlusconi trebuie să plătească 560 de milioane de euro

Silvio Berlusconi va trebui să "strîngă cureaua" la AC Milan pentru a-şi plăti datoriile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2011

Patronul Milanului, Silvio Berlusconi, va trebui să plătească 560 de milioane de euro prin firma ce deţine AC Milan, Fininvest, către Compagnie Industriale Riuniteafter. Judecătoria din Milano l-a găsit vinovat pentru modul în care a preluat compania în 1991

Vicepreşedintele Milanului, Adriano Galiani, a recunoscut că această decizie va afecta serios bugetul clubului: "Este ceva ce i-a lovit pe şefii lui Milan puternic, clubul fiind deţinut de Fininvest. Berlusconi va fi la Milanello la antrenamentul de marţi să se întâlnească pentru echipa. Cred ca va fi un moment bun pentru discuţie".

"Iubeşte Milanul foarte mult, e ca şi cum ar fi copilul lui, avînd în vedere că l-a salvat de la faliment în 1986 şi i-a adus mult succes. Dar Milanul are deja o echipă completă şi foarte competitivă. Vom vedea ce se va întâmpla, dar echipa e bună aşa cum e", a mai spus Galiani pentru Sky Sport Italia.

AC Milan se afla în negocieri avansate pentru achiziţionarea lui Marek Hamsik de la Napoli. În condiţiile în care clubul are probleme financiare, transferul slovacului va intra în impas.

La sfîrşitul lunii iunie, şefii Milanului anunţaseră că sînt dispuşi să cheltuiască peste 50 de milioane de euro pe transferuri în această vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.