Liga 1

Mititelu continuă ofensivă asupra Federaţiei: "Mă şantajază ca să-l ajute pe Piţurcă"

Adrian Mititelu continuă războiul contra Lui Piţurcă şi a Federaţiei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2011

Adrian Mititelu nu ia în considerare somaţia Fedraţiei de a-şi retrage acţiunea în instanţă civilă pe care o are împotriva lui Victor Piţurcă. Patronul Craiovei susţine că actualul selecţioner, avînd susţinerea Federaţiei, practică un adevărat şantaj asupra sa

"FRF este într-o mare eroare, noi avem proces cu Victor Piţurcă. Noi ne judecăm cu Piţurcă, nu avem treabă cu Federaţia. Acesta este un proces de muncă. Dacă îmi retrag acţiunea, va trebui să-i plătesc lui Piţurcă 7 milioane. E un şantaj ceea ce îmi fac ei mie. Manu(vicepreşedintele Comisie de Soluţionare a Litigiilor)  l-a reprezentat pe Piţucă la un proces în acceaşi zi cînd ne-a judecat pe noi. Dar în ziua aceea el a lipsit, dar nu contează, el coordonează tot", a declarat Adrian Mititelu la sportro.

Patronul Universităţii a dat detalii şi în privinţa transferului fundaşului dreapta Ovidiu Dănănae la Rapid: "Nu a fost decît un telefon dintre mine şi Copos, nu s-a finalizat nimic. Dănănae e dorit de vreo 2-3 cluburi din străinătate, sînt şanse mici în acest moment să ajungă la Rapid. E greu pentru el să-şi reintre în formă că vine după o perioadă de inactivitate după accidentare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.