Liga 1

Olăroiu atacă: ”Steaua nu e club profesionist!”

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul îl critică dur pe Prepeliţă, ”nu e nici cal, nici măgar”, şi anunţă că n-are de gînd să mai lucreze printre stelişti, fiindcă ”sîntem incompatibili”.

Lui Cosmin Olăroiu nu-i e deloc dor de Steaua. Acum două luni a petrecut cîştigarea Cupei României cu jucătorii şi cu staff-ul din Ghencea, dar priveşte altfel lucrurile din afara clubului: "Nu cred că o să mă întorc acolo vreodată! Sîntem incompatibili. Ei nu sînt profesionişti! Măcar de l-ar lăsa pe MM să conducă, dar nu se întîmplă aşa!".

Oli analizează critic şi lotul de care beneficiază echipa acum: "Bilaşco nu trebuia lăsat să plece! Au rămas fără nici un vîrf veritabil. Nici Rusescu, nici Mihai Costea nu sînt vîrfuri. Iar achiziţiile care se pregătesc... Prepeliţă? Nici dacă-mi dă cineva un milion de euro, nu-l iau pe Prepeliţă! A jucat mijlocaş ofensiv şi a marcat o dată la trei ani! El nu e nici cal, nici măgar!".

Antrenorul care i-a condus pe roş-albaştri în trei mandate a greşit doar un pic în privinţa ineficienţei lui Andrei. Mijlocaşul pentru care Steaua i-a oferit Craiovei 700.000 de euro a înscris de şapte ori în patru sezoane la Universitatea, deci sub două goluri pe an! Iar în stagiunea trecută, la capătul căreia oltenii au retrogradat, Prepe a marcat o singură dată în 28 de jocuri în campionat!

"Costea nu se antrenează"
Olăroiu l-a desfiinţat la DigiSport şi pe Florin Costea, un atacant pe care Becali visează să-l aducă la Steaua: "El are calităţi, dar nu se antrenează. Din cauza pregătirii precare, în meciuri nu mai are energie, nu mai are mintea limpede. Îi lipsesc soluţiile, fiindcă nu i se mai oxigenează creierul!".

4 goluri a marcat Prepeliţă în cel mai bun sezon din cariera lui, 2006-2007. Atunci juca la FC Argeş, care a retrogradat

1 gol a înscris Florin Costea în stagiunea trecută, în care a revenit după o leziune gravă a ligamentelor genunchiului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.