Liga 1

Cîrţu crede că a fost lucrat în Ghencea: ”MM subminează Steaua!”

Cîrţu nu a uitat de conflictul mai vechi pe care îl are cu MM

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul argumentează cu un scenariu în care managerul a colaborat cu medicul ca să-i scoată fotbalişti importanţi din echipă.

Sorin Cîrţu n-a uitat conflictul cu Mihai Stoica. S-au tolerat reciproc cît au fost împreună în Ghencea, deşi managerul îl catalogase drept un antrenor slab. Sorinaccio contraatacă acum, într-un moment în care MM l-a adus pe Ronny Levy şi a căpătat o influenţă foarte mare în club. Tehnicianul îl acuză pe manager că i-a sabotat munca!

Argumentul: "Medicul îmi zicea că Bilaşco riscă să se opereze şi de aceea să nu-l folosesc mai mult de 30 de minute, iar Surdu avea o problemă la genunchi, tot gravă. Culmea, amîndoi au jucat după ce am plecat eu şi s-au transferat în vara asta, Bilaşco în China, iar Surdu la Rapid!". Cîrţu a ţinut să specifice că nu pe doctorul Paligora îl bănuieşte şi a făcut trimitere către Stoica: "Radu nu şi-ar fi permis să facă el aşa ceva, nu-l văd în stare".

Medicul e uimit că antrenorul s-a gîndit la asta: "Îmi pare rău că îmi afectează reputaţia astfel. Dar am dovezi medicale pentru accidentările celor doi fotbalişti. Au făcut analize şi tratament, deci există probe pentru afecţiunile de care au suferit. Nu vreau un scandal cu Sorin Cîrţu, chiar îmi pare bine c-am lucrat cu el".

Au lipsit mult amîndoi

"Am fost obligat să joc cu Dică şi cu Onofraş în atac, din cauza absenţelor lui Bilaşco şi Surdu!", se plînge Cîrţu. "Bilă" şi Romeo chiar au lipsit des cîtă vreme Sorinaccio i-a condus pe roş-albaştri. Primul a fost afectat de probleme medicale la cinci jocuri, iar Surdu a suferit în nouă cazuri. Cîrţu a condus trupa din Ghencea în 12 jocuri, dintre care 11 în campionat şi unul singur în Cupa României. Ambii fotbalişti au terminat sezonul ca titulari, contra lui Dinamo (2-1), în finala Cupei.

"Mi se pare normal să am suspiciuni. Bilaşco a jucat în amicale în vara asta, Surdu e bine, mersi! Deci nici unul n-a fost grav accidentat!" (Sorin Cîrţu, antrenor )

5 victorii a obţinut Cîrţu cu Steaua în 11 partide din Liga 1, plus trei egaluri şi trei înfrîngeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.