Stranieri

VIDEO Soluţie pentru atacul "naţionalei" » Mazilu, "dublă" de senzaţie în prima etapă din Ucraina

Ionuţ Mazilu joacă la Arsenal Kiev din 2009

Articol de Viorel Crăciun  —  luni, 11 iulie 2011

Atacantul român Ionuţ Mazilu a reuşit o "dublă" pentru Arsenal Kiev la debutul în noul sezon al campionatului Ucrainei. Performanţa lui Mazilu a venit chiar contra fostei sale echipe, Dnepr Dnepropetrovsk, cu care Arsenal a terminat la egalitate, scor 3-3.

În minutul 17, Mazilu a deschis scorul cu o lovitură de cap involuntară, la o recentrare puternică în centrul careului a unui coechipier. În schimb, reuşita românului din minutul 39 a fost una de excepţie. Cu acest scor s-a încheiat prima repriză, însă spectacolul a continuat şi actul secund pe "Kolos Stadium" din Kiev.

Dnepr a egalat prin două goluri reuşite la interval de două minute (Matheus, din penalty '53 şi Antonov '55), însă Arsenal a revenit în avantaj după autogolul lui Rotan din minutul 63. În ultimul minut, Antonov a reuşit şi el "dubla" pentru Dnepr, iar meciul s-a încheiat le egalitate, scor 3-3.

La Arsenal, în afara lui Mazilu a început ca titular şi Florin Şoavă, ambii fiind prezenţi pe teren pe durata tuturor celor 90 de minute.

7 goluri a marcat Mazilu sezonul trecut pentru Arsenal Kiev

VEZI MAI JOS REUŞITELE SPECTACULOASE ALE LUI IONUŢ MAZILU!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.