Liga 1

Marica despre Lazăr şi Bornescu: "Chiar am ajuns la un nivel aşa înalt încît ne permitem să renunţăm la ei?"

Mircea Bornescu şi Costin Lazăr nu au mai fost doriţi la Rapid, dar încă nu şi-au găsit angajamente convenabile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 iulie 2011

Ciprian Marica a făcut astăzi o postare pe blogul personal, în care se întreabă cum de nu există loc în Liga 1 pentru fotbalişti de valoare precum Ovidiu Petre, Costin Lazăr sau Mircea Bornescu. Marica este însă foarte bucuros că Nicolae Mitea şi-a găsit echipă, asta după ce atacantul poreclit "Maradona" de Zlatan Ibrahimovici a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti.

"Mă întristează că nu-şi gasesc locul în fotbalul românesc Hagi, Stoichiţă, Ilie Dumitrescu, Panduru, Mihali, Lăcătuş, Cîrţu şi alţi oameni care au lucrat la nivel înalt, care pot să aducă oriunde un plus de valoare şi profesionalism. 

Ca să nu mai spun că mă aşteptam să-l vad 'în pîine' pe Florentin Petre chiar a doua zi după ce şi-a anunţat retragerea. Ovidiu Petre, Lazăr, Stăncioiu, Bornescu, fobalişti de naţională, au trecut şi ei în plan secund, chiar s-a ajuns la un asemenea nivel încît să ne permitem asta?", a scris Marica pe blog.

BERGODI ÎL VREA PE OVIDIU PETRE
Echipa italiană de Serie B, Modena, este interesată de achiziţionarea mijlocaşului Ovidiu Petre, care a devenit liber de contract după ce a jucat la Al-Nasr (Arabia Saudită), formaţie antrenată de Walter Zenga. Antrenor la Modena acum este fostul tehnician al Stelei, Cristiano Bergodi.

Citeşte AICI postarea integrală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.