Liga 1

Paul Zaharia răspunde acuzelor Timişoarei: "FRF a procedat aşa cum a cerut TAS! Chivorchian se află într-o eroare"

Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 iulie 2011

Oficialii Timişoarei au acuzat FRF că ar fi tergiversat în mod intenţionat trimiterea documentaţiei la TAS. Ofiţerul de presă al Federaţiei, Paul Zaharia, a răspuns la Radio GSP acuzelor lansate de preşedintele Timişoarei, Gheorghe Chivorchian

"Chivorchian se află într-o eroare. Aici există o porcedură impusă de TAS. Nimeni nu acţionează de capul lui. TAS a impus următoarea procedură: au avut termen pînă pe 4 iulie pentru a depune cererea de chemare în judecată, argumentată şi documentată, dacă au considerat de cuviinţă să procedeze astfel...", a spus Paul Zaharia la Radio GSP.

Paul Zaharia explicat întreaga procedură pe care tribunalul de la Lausanne îl impune: "Pînă pe 4 iulie cele 3 cluburi ar fi trebuit să trimită documentaţia. Cei de la TAS ne-au impus nouă ca termen ziua de 11 iulie. Noi a trebuit să soluţionăm 3 chemări în judecată: Timişoara, Bistriţa şi Bihor. Am trimis în timp util documentele, termenul fiind impus de TAS pentru a putea realiza audierile în zilele de 13 şi 14 iulie şi pentru a da verdictul pînă pe 22 iulie. Totul a fost realizat conform prevederilor TAS".

Vezi aici acuzele pe care Gheorghe Chivorchian le aduce FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.