Europa League

Medieşenii au fost întîmpinaţi în Finlanda de ploaie. La ora meciului vor fi 20 de grade

Florin Bratu

Articol de Cosmin Prişcă  —  miercuri, 13 iulie 2011

Jucătorii pregătiţi de tehnicianul Cristi Pustai au decolat în această dimineaţă de la Cluj cu o cursă charter spre Kuopio, unde mîine seară de la ora 18,30 vor începe aventura europeană în turul 2 preliminar al Europa League. 

După un zbor de două ore şi jumătate gaziştii au aterizat pe aeroportul finlandez. Dacă la Mediaş termometrul indica astăzi la prînz o temperatură de aproximativ 30 de grade, în Finlanda în jurul amiezii mercurul nu a urcat la mai mult de 15 şi a plouat în reprize scurte. Cu toate acestea,la ora meciului de mîine se anunţă soare şi o temperatură de 20 de grade Celsius.

În altă ordine de idei, medieşenii privesc cu optimism debutul lor într-o competiţie europeană. ”Chiar dacă adversarii noştri nu merg prea bine în campionat asta nu înseamnă că vom cîştiga fără probleme. Trebuie să fim atenţi, să ne impunem jocul nostru. Cu toţii suntem optimişti”, a afirmat fundaşul central Akaky Kubhutia.

Medieşenii vor efectua la ora 18,30 antrenamentul oficial iar din lotul deplasat în Finlanda lipseşte fundaşul Iasmin Trtovac, care s-a accidentat la şedinţa de pregătire de luni seara.

Meciul Kups Kuopio - Gaz Metan se va disputa mîine, de la ora 18:30 şi va fi liveTEXT pe gsp.ro. Meciul nu va fi transmis în ţară din cauza interesului scăzut din Finlanda, unde nici o televiziune nu a cumpărat drepturile pentru acest meci. Medieşenii se vor întoarce în ţară imediat după finalul jocului de mîine seară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.