Europa League

Gaz Metan începe azi drumul spre grupele Europa League cu finlandezii de la KuPS!

+1 Foto
Eric şi Pîrvulescu sînt oamenii de bază ai echipei lui Pustai

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Postul Radio România Actualităţi a hotărît pe ultima sută de metri să transmită partida dintre Gaz Metan şi Kups, din turul doi preliminar al Europa League. Meciul va fi comentat de Ilie Dobre

Trei tururi îi despart pe medieşeni de obiectiv. Azi vor să ardă o etapă, cîştigînd în Finlanda.


Gaz Metan Mediaş joacă pentru întîia dată în istorie într-o cupă europeană. Finlandezii de la KuPS sînt prima bornă de trecut pentru atingerea unui obiectiv abia şoptit la Mediaş: intrarea în faza grupelor.

"Vrem să ajungem cît mai sus în Europa. Mai întîi, trebuie să trecem de finlandezi. Dacă nu ne grăbim şi ne facem jocul, vom cîştiga", a declarat brazilianul Eric. "Ei nu merg prea bine în campionat, dar asta nu înseamnă că ne va fi uşor. Cred că vom cîştiga. Dar dacă nu vom fi atenţi şi-i vom lua de sus, s-ar putea să avem o surpriză neplăcută", a completat internaţionalul georgian Akaki.

După 15 etape disputate, KuPS ocupă locul 9 din 12 echipe. Partida nu va fi transmisă de nici un post tv în România, dar nici în Finlanda! Returul e programat joia viitoare, la Mediaş.

"Meciul cu finlandezii se joacă în două manşe. S-ar putea ca returul să decidă calificare"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş

"Nu am ajuns degeaba în Europa League. Am muncit pentru asta şi vom munci în continuare pentru a ajunge cît mai sus posibil"
Cristian Todea, căpitan Gaz Metan Mediaş

"Avem o echipă bună, omogenă. Finlandezii au doi nigerieni buni în atac, dar sînt convins că vom înscrie mai mult decît ei"
Ciprian Petre, mijlocaş Gaz Metan Mediaş

"Am marcat destule goluri în amicale, dar nu le-am epuizat pe toate. Am mai păstrat şi pentru KuPS"
Ovidiu Hoban, mijlocaş Gaz Metan Mediaş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.