Liga 1

Dinamo nu mai transferă jucători, dar aduce antrenori: Flavius Stoican preia echipa a doua

Flavius Stoican

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 14 iulie 2011

Dinamo se reinventează în acest sezon. Şefii din Ştefan cel Mare l-au numit astăzi pe Flavius Stoican în funcţia de antrenor principal la echipa a doua.

În vîrstă de 34 de ani, fostul internaţional este unul din preferaţii lui Cristi Borcea, care a decis să mizeze în acest an pe noul val de tehnicieni: Liviu Ciobotariu a fost numit principal la Dinamo după ce şi-a făcut ucenicia la echipa a doua, iar Flavius Stoican pare să-i calce pe urme.

Obiectivul lui Stoican este o clasare cît mai sus în ierarhia Ligii a II-a şi promovarea jucătorilor tineri, care să facă apoi pasul la prima echipă.

Flavius Stoican s-a retras din cariera de fotbalist în vara trecută, cînd a preluat funcţia de antrenor principal al echipei CSM Reşiţa, cu care a terminat pe locul 8 în seria a 5-a din cel de-al treilea eşalon.

Ca jucător, Stoican a evoluat la Dinamo în 36 de meciuri pe parcursul a două sezoane, reuşind să marcheze şi un gol. Fundaşul a a mai jucat la Universitatea Craiova, Şahtior Doneţk şi Metalist Kharkiv.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.