Campionate

Vettel, dat ca exemplu jucătorilor de la Bayern: Cum să cîştigi titlul la jumătatea sezonului!

Sebastian Vettel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iulie 2011

După un sezon ratat aproape în totalitate, jucătorii lui Bayern Munchen încearcă să se motiveze pentru noua stagiune, care va debuta pe 8 august.

Francezul Franck Ribery a încercat să-şi îmbărbăteze colegii dîndu-l exemplu pe Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre al Formulei 1 şi liderul detaşat al acestui sezon. Mijlocaşul lui Bayern le-a transmis coechipierilor că trebuie să pornească perfect în noul sezon pentru a cîştiga titlul cît mai devreme şi pentru a evita emoţiile pe final de stagiune.

Francezul, care l-a caracterizat pe Vettel ca fiind "fantastic", a spus: "Trebuie să luăm exemplul lui Vettel şi să începem perfect, să cîştigăm toate meciurile şi să devenim devreme lideri ai campionatului. Trebuie să punem o distanţă mare între noi şi urmăritoare, să le arătăm cine e Bayern! Este foarte important să redevenim campioni".

Exemplul lui Vettel nu este deloc surprinzător, neamţul de la Red Bull reuşind să doboare în acest sezon un record  vechi de pe timpul lui Alain Prost: a reuşit să termine toate cursele sezonului (10 la număr) pe una din primele două poziţii ale clasamentului. În şapte dintre cazuri a fost vorba de chiar prima treaptă a podiumului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.