Cupa Romaniei

Oţelul nu schimbă formula cîştigătoare pentru Supercupă: "Noile achiziţii nu intră!"

Dorinel Munteanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iulie 2011

Dorinel Munteanu a anunţat astăzi că nu va face foarte mari modificări în primul 11 al Oţelului pentru Supercupa cu Steaua. Antrenorul dunărenilor crede că străinii aduşi în această vară nu sînt încă apţi din punct de vedere fizic pentru o asemenea partidă. Astfel, dintre noile achiziţii s-ar putea să-l vedem doar pe Sorin Frunză pe teren la partida de duminică.

"Nu ştiu dacă vreuna din achiziţii să fie prezente la Supercupă, poate doar Sorin (n.r. Frunză). Toţii noii veniţi sînt cu un pas în spatele restului de jucători. Deşi din punct de vedere tactic ei ştiu ce vreau de la ei, momentan nu sînt puşi la punct din punct de vedere fizic. Trebuie să avem răbdare cu ei", a spus Munteanu la Digisport.

Referitor la partida cu Steaua, Munteanu s-a limitat să declare:"Va fi un meci între două echipe foarte organizate, foarte bine pus la punct tactic".

Oţelul a transferat în pauză dintre sezoane doi străini: pe mijlocaşul ofensiv Daniel Chavez şi pe fundaşul Zoran Ljubinkovici (fost la Petrolul). Tot în această vară au mai fost aduşi Sorin Frunză (fost la Rapid), Alexandru Benga (fost la Petrolul) şi Robert Elek (fost la Poli Iaşi).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.