Cupa Romaniei

Dorinel Munteanu rîde de Steaua înaintea Supercupei

Dorinel i-a înţepat din nou pe stelişti

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Oţelului i-a ironizat pe stelişti înaintea Supercupei de duminică, spunînd că nu a trimis pe nimeni în stagiul din Austria pentru a urmări meciurile de pregătire ale roş-albaştrilor.


Dorinel Munteanu vrea să se elibereze de presiunea meciului contra Stelei şi se declară foarte relaxat, pentru că echipa din Ghencea nu are cu ce să îl surprindă: "Echipa Stelei nu s-a schimbat aproape deloc, cum de altfel nici echipa noastră nu a suferit multe modificări. Este un club de tradiţie, însă în ultimii ani la Steaua joacă doar tradiţia", a declarat Dorinel pentru Fanatik.

"Neamţul" a mai declarat că nu s-a preocupat să îşi spioneze adversara în stagiul de pregătire, acestuia fiindu-i de ajuns DVD-urile cu meciurile: "Nici măcar nu am trimis pe cineva în Austria să o urmărească pe Steaua în meciurile amicale. Am făcut rost de cîteva înregistrări pe care le-am urmărit deja, îmi sînt de ajuns". De asemenea, antrenorul gălăţenilor a declarat că în meciul de duminică va folosi acelaşi "11" cu care ne-a obişnuit: "Cu Steaua voi folosi jucătorii pe care îi cunoaşte toată lumea", a încheiat "Munti".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.