Liga 1

Mureşan: "Nici o înfrîngere nu cade bine, trebuie să analizăm greşelile făcute"

Iuliu Mureşan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 July 2011

Iuliu Mureşan spune că nu este îngrijorat de înfrîngerea suferită de CFR Cluj în ultimul amical al verii, disputat contra nemţilor de la Freiburg (1-2), iar preşedintele din Gruia spune că Jorge Costa are acum ce să analizeze şi ce să discute cu elevii săi. 

"Întotdeauna ultima partidă e cea mai grea. Am avut cel mai dificil adversar din pregătiri pînă acum. Am pierdut partida, dar echipa a jucat bine 65 de minute. Apoi s-au făcut nişte greşeli individuale venite pe fondul neatenţiei unor jucători. Nu era bine să credem că sîntem invincibili, e aproape imposibil să nu iei nici un gol în 8 partide. E important că n-avem fotbalişti accidentaţi şi avem altă faţă comparativ cu echipa de anul trecut. Jorge Costa are un motiv să discute acum cu jucătorii. 

Nici o înfrîngere nu cade bine, trebuie analizată şi trebuie să extragem concluziile care să împiedice un nou insucces. Poate, într-un fel, e mai bine că am primit goluri azi. Jucătorii veniţi în vară au adus un plus de valoare echipei. Încă nu sîntem 100% pregătiţi, dar mai avem 9 zile de muncă. Jucătorii vor căpăta mai multă prospeţime în antrenamentele de săptămîna viitoare. Sînt 5 echipe cu şanse de 20% să ia titlul", a spus Iuliu Mureşan la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.