Diverse

Gazonul de pe Naţional Arena va fi gata pînă pe 26 iulie. Vine tocmai din Italia!

Naţional Arena va găzdui amicalul România - Argentina, pe 10 august

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iulie 2011

Lucrările la noul stadion, care va purta denumirea de Naţional Arena, sunt pe final, până la meciul România - Argentina mai rămânând de făcut finisările şi de pus gazonul.

"La stadion, acum, mai sunt de făcut finisările, mai bine zis ultra-finisările, gazonul de pus, care nu poate fi pus cu o lună înainte de joc, şi împrejurimile stadionului. Acum se încearcă instalaţiile de drenaj şi încălzire a gazonului", a spus primarul Capitalei la finalul vizitei efectuate la noul stadion, împreună cu premierul Emil Boc.             

Sorin Oprescu a menţionat că Guvernul mai are de alocat o sumă de bani pentru construcţia stadionului, conform înţelegerii iniţiale. 

Preşedintele Universităţii de Arhitectură, Mac Popescu, a explicat cum au fost gândite culorile la scaunele din tribună. 

"Acestea respectă culorile naţionale. E un spectacol în culorile naţionale, aranjate în degrade, sunt vesele, animate şi dau senzaţia de plin. Acest sistem s-a practicat şi în Portugalia, cu ocazia Campionatului European". 

La teren a început deja montarea instalaţiei de încălzire a gazonului. "Gazonul va fi montat până pe 26 iulie. Acesta va fi adus din Italia în maşini frigorifice ca să se păstreze verde, să nu se ofilească" au explicat oficiali din Primăria Capitalei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.