Liga 2

Iancu pare resemnat: "Îmi reproşez că n-am fost mai agresiv cu cei din Comisia de Apel"

Marian Iancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iulie 2011

Poli Timişoara pare din ce în ce mai aproape de liga a doua, după ce Marian Iancu a relatat discuţiile pe care le-a avut la Lausanne cu membrii TAS, ultima instanţă care ar mai putea salva clubul bănăţean de la retrogradare.

"Deşi apărarea noastră a fost completă, nu am nici un motiv să fiu optimist. Timişoara a aplicat regulamentele ad-literram. Participarea Vasluiului, chiar dacă e o echipă meritorie, deosebit de valoaroasă, care ar face faţă în Liga Campionilor, nu este corectă. TAS-ul ne-a transmis că Timişoara nu are de ce să considere Tribunalul responsabil, pentru că elveţienii iau în calcul decizia instanţei interne. 

Şansele noastre sînt foarte foarte mici. Noi foarte tîrziu ne-am dat seama că avem la îndemînă regulamentele şi că putem să apelăm mai din timp la TAS. Îmi reproşez că n-am fost mai agresivi cu Comisia de Apel. Poate trebuia să fac un efort mai mare. Cu Benfica am o problemă personală, pentru că ne-au înşelat, una am vorbit şi alta au făcut", a spus Iancu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.