Liga 1

Vasile Şiman rîde de ofertele lui Gigi Becali: ”Steaua e low-cost!”

Varga a mai fost "în vorbe" cu Steaua, dar n-a apucat să joace pentru roş-albaştri

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şiman rîde de Becali din cauza ofertelor pentru Varga şi pentru Curelea. Zotta confirmă că Vasluiul îi vrea pe Bourceanu şi pe Goga.


Steaua e concurată şi ironizată pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri. Negociază pentru fotbaliştii care îi lipsesc, "trei-patru, mijlocaşi şi atacanţi", după cum a detaliat Mihai Stoica. Numai că vînzătorii au devenit şi mai pretenţioşi din cauza grabei cu care roş-albaştrii ţin să-şi completeze echipa.

"Nu mai au bani!"
Vasile Şiman, de la care Becali a vrut să-i ia pe Curelea şi pe Varga, rîde de Steaua şi de patronul ei: "Ştiam că Gigi îşi cumpără haine de la magazine de lux, nu de la Metro. Poate şi-a schimbat magazinele, altfel nu-mi explic ofertele pe care mi le-a făcut. N-ai cum să negociezi fără să oferi un preţ corespunzător! Poate Steaua a făcut cele mai bune achiziţii şi nu prea mai e interesată să-şi ia alţi jucători".

Şeful Sportului nici nu crede că Becali şi-ar permite să se atingă de vreun "student": "Ca să ai putere financiară, trebuie să fi luat bani din Liga Campionilor. Or, Steaua nu prea a mai luat bani de nicăieri în ultima vreme. Acolo s-au achiziţionat jucători pe simpatii, nu pe criterii de valoare!".

Moldova îi aşteaptă
Nici din Banat nu le e mai uşor "militarilor" să ia fotbalişti, chiar dacă s-au întărit des de acolo în ultimii ani. Bourceanu şi Goga sînt mai aproape de Vaslui decît de Bucureşti. Porumboiu n-a avut drept să legitimeze jucători noi pînă acum, dar vrea să-i ia în septembrie, după ce expiră sancţiunea pe care i-a dictat-o UEFA. Constantin Zotta a confirmat pe GSP.ro informaţia dezvăluită ieri în Gazetă: "Da, e adevărat, ne interesează Bourceanu şi Goga!".

500.000 de euro a povestit Becali că a oferit pentru Dacian Varga, 27 de ani. Mijlocaşul ofensiv a jucat ultima dată la Kuban, dar nici Petrescu nu s-a înţeles cu Şiman să-l păstreze

2,3 milioane de euro a investit Steaua în transferurile din vara asta, sumă cu care a luat 7 jucători

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.