Liga 1

Cornel Dinu va fi operat mîine pe cord! Lui Mister îi va fi montat un by-pass coronarian

Cornel Dinu a mai fost internat în urmă cu aproximativ două luni, diagnosticul fiind la vremea aceea oboseală cronică

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 19 iulie 2011

Cornel Dinu trece prin momente grele! Azi dimineaţă, Mister a fost transportat de urgenţă la spital din cauza problemelor la inimă.

UPDATE17:10 // Cornel Dinu va fi supus mîine unei intervenţii chirurgicale la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Conform medicului Şerban Brădişteanu, citat de Mediafax, lui Mister îi va fi montat un by-pass coronarian, care va avea rolul de a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii. "Cornel Dinu a făcut infarct miocardic acut, i-a fost deja montat un stent", a afirmat şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

UPDATE 12:50 // "Acum mă simt ceva mai bine. Dar încă nu am dispoziţia necesară să vorbesc mai mult despre problemele mele", a declarat Mister pentru gsp.ro

UPDATE // "Cornel a fost mereu un om care a pus totul la suflet, iar situaţia din această vară de la Dinamo, dar şi din sezonul trecut l-a măcinat foarte tare. Plus problemele cu Silvia, soţia sa, a cărei situaţie medicală nu este tocmai bună. Toate s-au adunat şi, din păcate, i-au afectat inima!", au spus apropiaţii lui Mister.

UPDATE // Doctorii s-au interesat de situaţia medicală a lui Cornel Dinu din ultimele săptămîni, luînd în calcul şi posibilitatea ca problemele cardiace să fi apărut şi din cauza caniculei din Bucureşti. La finalul săptămînii trecute, Mister a avut primele simptome. Dureri în zona stomacului, arsuri, dar s-a gîndit că este vorba de o gastrită.

În cursul zilei de ieri, înainte să i se facă rău, el a asistat dimineaţă la antrenamentul condus de Liviu Ciobotariu. La acea oră, în Bucureşti, temperatura sărea de 30 de grade Celsius, iar Mister a urmărit şedinţa de pregătire de la umbră. A urmat o întîlnire cu şefii, a fost la un restaurant din Bucureşti unde a mîncat de prînz, apoi a plecat spre casă. Spre seară, au început problemele!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Peste noapte, fosta glorie dinamovistă a simţit arsuri puternice în zona abdomenului, plus o senzaţie de amorţire a mîinilor, care s-a intensificat, iar spre dimineaţă a chemat o ambulanţă.

Medicii i-au făcut repede o electrocardiogramă, al cărei rezultat nu a fost îmbucurător, şi au decis internarea sa de urgenţă! Doctorii s-au ferit să dea un verdict, dar apropiaţii lui Cornel Dinu susţin că ar fi vorba de un preinfarct pe care Mister a reuşit să-l ducă pe picioare.

Simbolul lui Dinamo a fost dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, într-o rezervă specială, unde nu au voie decît prietenii şi familia. I-au fost administrate medicamente, vitamine şi oxigen, printr-o sondă nazală, pentru a-l ajuta să respire mai bine.

La această oră, starea lui Cornel Dinu s-a ameliorat, dar el este în continuare sub atenta supraveghere a doctorilor, urmînd să fie reţinut în spital cîteva zile pentru analize amănunţite.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.