Nationala

Hagi se implică la FRF! Are un proiect cu care "putem să fim iar printre cei mai buni din lume"!

Gheorghe Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iulie 2011

"Regele" Gheorghe Hagi vrea să scoată fotbalul românesc din impas. Într-un amplu interviu publicat în ediţia tipărită şi în cea de iPad a Gazetei de azi, el spune că se pregăteşte de o discuţie foarte importantă cu şeful FRF pe marginea unui proiect de revigorare a fotbalului.

Planul lui Hagi vizează, în principal, o strategie coerentă la nivelul copiilor şi juniorilor. "Unica noastră şansă e să descoperim şi să creştem aici valori, cu care apoi să ne batem la nivel internaţional. Nu m-am simţit niciodată inferior celor de afară", spune Hagi, adăugînd: "Putem să fim iar printre cei mai buni din lume. Ne trebuie un pic de răbdare. Şi cred că ştiu exact ce trebuie făcut pentru a ajunge din nou în elită, în cîţiva ani".

"Regele" a precizat că nu vizează un post în FRF,
ci doar o colaborare cu Federaţia. "Va fi doar o simplă discuţie cu preşedintele, care şi-a dat seama că trebuie lucrat pe proiecte pe termen mediu şi lung. Vreau să pun şi eu umărul, iar deviza e "Hai să facem ceva!". Am lucrat la toate nivelurile în ultimii trei ani şi am înţeles multe lucruri".

Citeşte în ediţia tipărită şi în cea de iPad a Gazetei de azi un amplu interviu cu Gică Hagi şi un reportaj la antrenamentele Viitorului Constanţa, echipa pe care el o patronează şi o antrenează!

 

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.