Liga 1

Efectele dezafilierii: Craiova nu se poate înscrie nici în campionatul judeţean şi toţi jucătorii devin liberi!

Dezintegrarea Universităţii Craiova reprezintă un lucru unic în fotbalul românesc pentru o echipă de talia celei din Bănie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 iulie 2011

Dezafiliată de FRF, Craiova practic nu mai există! Efectele deciziei de azi sînt devastatoare.

Gsp.ro a aflat ce consecinţe are hotărîrea CEx de a exclude Craiova din toate competiţiile organizate de FRF:

- decizia Federaţiei devine operabilă din momentul anunţării ei, adică de astăzi, chiar dacă Adunarea Generală a FRF trebuie să o valideze. Încă nu s-a stabilit cert cînd va fi şedinţa Adunării Generale, care s-ar putea întruni şi peste 2-3 luni! Oricum, sînt şanse aproape nule ca AG să respingă propunerea CEx.

- Universitatea Craiova nu se mai poate înscrie în nici o competiţie organizată de FRF. Nici măcar în campionatul judeţean, pentru că şi acela e girat de AJF, structură aflată tot sub aripa Federaţiei.

CITEŞTE: A murit un club de legendă! Drumul de la "Campioana unei mari iubiri" la "campioana unei amintiri". Citeşte istoria Ştiinţei!

- Clubul lui Mititelu poate ataca în contencios administrativ decizia Comitetului Executiv, însă Craiova rămîne dezafiliată pînă la pronunţarea unei decizii a instanţei.

- toţi jucătorii Ştiinţei devin liberi de contract. Mulţi dintre fotbalişti şi-au depus deja memorii la LPF. Oltenii au refuzat sîmbăta trecută să evolueze într-un amical cu FC Piatra-Olt pentru că nu şi-au primit banii de 7 luni. Azi e programat un meci de pregătire cu Minerul Mătăsari, dar e puţin probabil ca jucătorii să se mai prezinte la stadion!

CITEŞTE AICI TOATE REACŢIILE ZILEI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.