Liga 1

Mihai Stoica se gîndeşte iar la Conceicao

Conceicao a demisionat de la FC Braşov săptămîna trecută

Articol de Augustin Roman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

MM nu se mai înţelege cu Levy şi ia în calcul să-l aducă la Steaua pe portughezul pe care l-a dorit şi înainte de startul sezonului.


Steaua stă pe un butoi de pulbere. Managerul general Mihai Stoica este în conflict cu directorul sportiv Narcis Răducan şi, mai nou, nu-l mai suportă nici pe Ronny Levy. Tehnicianul israelian e deranjat că Stoica nu i-a adus jucători, iar MM e nemulţumit că Levy îl doreşte lîngă echipă pe Narcis.

Interesul managerului pentru fostul "principal" de la Braşov nu e o noutate. L-a vrut pe Antonio Conceicao încă de la finalul campionatului trecut, dar afacerea nu s-a realizat pentru că lusitanul a preferat să rămînă sub Tîmpa alături de Marcel Popescu, personaj cu care stelistul e în conflict.

"Toni e superantrenor!"
MM a rămas un admirator al lui Conceicao, pe care îl laudă de cîte ori are ocazia. "Pentru Steaua ar fi fost cel mai bine dacă l-am fi convins pe Toni să preia echipa. Şcoala portugheză e cea mai la modă acum în Europa, sînt foarte bine pregătiţi şi au rezultate excelente. Conceicao e un antrenor de calitate, cel mai bun care fost vreodată în România!", a fost auzit Stoica în mai multe rînduri în discuţiile cu colaboratorii săi.

În acest moment, lusitanul de 49 de ani e acasă, în Portugalia, el reziliindu-şi contractul cu "stegarii" din cauza faptului că şefii clubului nu i-au adus jucătorii doriţi la echipă. Toni le-a transmis apropiaţilor că a greşit atunci cînd a refuzat oferta Stelei în primăvară, atunci cînd şi Gigi Becali insista pentru aducerea sa. Deşi încă nu au avut loc discuţii pe această temă, dacă ar fi solicitat acum de roş-albaştri, Conceicao e tentat să preia banca tehnică a roş-albaştrilor.

Are două trofee cu CFR
În afara Braşovului, Conceicao a mai pregătit-o pe CFR Cluj între aprilie şi noiembrie 2009. În acest timp, el a cucerit Cupa României şi Supercupa. A fost demis însă din cauza rezultatelor slabe ale "ceferiştilor" din Europa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.