Campionate

VIDEO Marile vedete ale Europei au priză la gol în amicale!

Cristiano Ronaldo face spectacol în amicalele Realului din Statele Unite

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2011

Starul lui Real Madrid este în formă maximă încă din perioada de pregătire. Cristiano Ronaldo a marcat 3 goluri în meciul amical pe care Real Madrid l-a disputat în Statele Unite contra mexicanilor de la Chivas Guadalajara, încheiat cu scorul de 3-0. A fost al doilea amical pe care "galacticii" l-au disputat în turneul de pregătire din Statele Unite, după 4-1 cu LA Galaxy. (VEZI MAI JOS REZUMATUL MECIULUI)

Zlatan Ibrahimovici s-a distrat cu Solbiatese şi a demonstrat că încă este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi ai planetei. A înscris de două ori şi a pasat decisiv în alte patru situaţii, pentru a pune umărul la victoria lui Milan cu 12-0. În aceeaşi partidă şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor şi Clarence Seedorf, Gianluca Zambrotta sau Filippo Inzaghi.

(VEZI REZUMATUL PARTIDEI SOLBIATESE - AC MILAN 0-12)

"Amicalul" dintre Malaga şi Al Rayyan a fost un spectacol pentru fanii spanioli, care au văzut golurile reuşite de Demichelis, Buonanotte, Ruud van Nistelrooy, Enzo Maresca, Joaquin şi Luca Toni, la capătul unui meci în care echipa şeicului nu a avut emoţii prea mari, scorul fiind 6-1 pentru gazde.

VEZI CE GOL A MARCAT TAMAŞ

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.