Campionate

VIDEO Luis Enrique le-a făcut pe plac fanilor lui AS Roma. Uite cum cîntă imnul echipei!

Luis Enrique a cîntat imnul lui AS Roma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2011

Luis Enrique i-a cucerit rapid pe fanii lui AS Roma, echipă pe care a preluat-o în această vară. Antrenorul a cîntat imnul formaţiei din Serie A şi a fost aplaudat de cei prezenţi la prezentarea lotului care va încerca să ia titlul în Italia în acest sezon.

Venit din Spania, de la Barça B, tehnicianul de 41 de ani are planuri mari cu romanii, dorindu-şi să-i facă pe fotbaliştii săi să joace precum FC Barcelona şi să cîştige trofee.

Luis Enrique a preluat Barça B pe 18 iunie 2008, înlocuindu-l pe Josep Guardiola, care a fost numit la prima echipă. La fel ca şi predecesorul său, Luis Enrique a avut şi el succes. A ajutat echipa să revină în divizia secundă după 11 ani de absenţă. La jumătatea lui martie 2011, Enrique a anunţat că va părăsi Barça B la finalul acelui sezon, deşi mai avea doi ani de contract.

Pe 8 iunie 2011, Luis Enrique a anunţat că a ajuns la un acord cu formaţia italiană AS Roma, a semnat un contract valabil pe o durată de doi ani şi a adus cu el 4 membri care vor face parte din staff, printre care şi Iván de la Peña, care a evoluat timp de două sezoane pentru rivala Lazio Roma.

VEZI MAI JOS IMAGINI CU LUIS ENRIQUE CÎNTÎND IMNUL LUI AS ROMA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.