Stranieri

VIDEO Mircea Bornescu a semnat cu Kavala. Va lua 200.000 de euro în primul an!

Bornescu, asistat de Ana Maria Prodan, a semnat cu Kavala. Actele au fost parafate chiar de patronul Stavros Psomiadis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 July 2011

UPDATE >> Mircea Bornescu a semnat astăzi cu formaţia elenă Kavala, unde va fi pregătit de fostul său antrenor de la Rapid, Marius Şumudică.

Bornescu a semnat un contract pe doi ani, urmînd să cîştige 200.000 de euro în primul sezon şi 230.000 de euro în cel de-al doilea. De asemenea, el va primi cîte 1.500 de euro pentru fiecare victorie a echipei cu el în teren. Mircea Bornescu a fost asistat de impresarul Ana Maria Prodan. "Mă bucur mult pentru Mircea. La valoarea sa nu-mi facem vreo problemă că nu găsim echipă. De fapt, d-aia am şi întîrziat atît, am analizat mai multe oferte şi asta ni s-a părut cea mai bună şi datorită faptului că echipa este antrenată de un român, Marius Şumudică", a afirmat Ana Maria Prodan

Portarul de 30 de ani era liber de contract după ce şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu Rapid, la finalul stagiunii trecute. Nemulţumit fiind de statutul de rezervă în detrimentul lui Dani Coman, acesta a acceptat să-şi rezilieze contractul şi să renunţe la o parte din banii pe care George Copos avea să-i mai plătească.

Bornescu a confirmat încă de acum două zile că negociază cu grecii de la Kavaa, echipă la care a evoluat în returul sezonului trecut şi Marius Niculae, venit sub formă de împrumut de la Dinamo. Kavala a terminat pe locul 6 ultima ediţie a campionatului elen.

Pentru postul de portar al echipei din primul eşalon grec, Mircea Bornescu s-a luptat cu fostul portar al lui Dinamo, Emilian Dolha, care este de asemenea liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu echipa din Ştefan cel Mare.

160.000 de euro pe sezon cîştiga Mircea Bornescu la Rapid

44 de meciuri a jucat Bornescu în tricoul Rapidului în două sezoane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.