Liga 1

Mircea Sandu a primit un mesaj de ameninţare: "De cancer ai scăpat, dar de mine nu vei scăpa niciodată!"

Mircea Sandu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2011

 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal Mircea Sandu a primit un mesaj de ameninţare. Deşi nu a nominalizat semnatarul, Mircea Sandu a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba de Adrian Mititelu


Mircea Sandu a vizitat astăzi arena din Cluj şi a dezvăluit un amănunt surprinzător: "Am primit un mesaj de la o persoană din fotbal şi îmi transmitea că am scăpat de cancer, dar de el nu voi scăpa niciodată. Un singur om putea să o facă, gîndiţi-vă voi cine", a spus preşedintele Federaţiei. Acesta s-a arătat mulţumit de faptul că judecătorii de la TAS au dat dreptate Federaţiei: "Dacă Adunarea Generală va valida decizia de a dezafilia Universitatea Craiova, atunci echipa nu va mai exista. Faptul că Timişoara a pierdut şi la TAS demonstrează că acel club a fost gestionat în mod fraudulos. Regret că oraşe mari ca Oradea, Timişoara sau Craiova nu vor avea echipe pe prima scenă fotbalistică, dar un club nu poate fi condus prin inginerii financiare de patroni mincinoşi care au o grămadă de procese", a punctat dur Mircea Sandu.

Adrian Mititelu a avut o ieşire nervoasă la Fanatik Show şi  l-a ameninţat  pe preşedintele federaţiei: "Dacă nu am cîştig de cauză, mor cu el de gît. La propriu. O să vedeţi ce o să fac".

Comitetului Executiv a votat ieri dezafilierea provizorie a Universităţii. Aflăm în martie?
Cu zece voturi pentru şi două abţineri, membrii Comitetului Executiv al FRF au votat dezafilierea echipei. Măsura e provizorie şi trebuie ratificată de Adunarea Generală (AG) ca să devină definitivă. Problema e că, aşa cum a dezvăluit Mircea Sandu, AG se va întruni abia în primăvara anului viitor! Citeşte aici continuarea!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.