Campionate

Legea tăcerii la Real Madrid » Jose Mourinho l-a ”ascuns” pe Kaka

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Realului vrea să scape de brazilian şi, pentru a evita întrebările incomode, nu-l mai lasă la conferinţele de presă.


Kaka e din ce în ce mai scump la vedere la Real. De la startul perioadei de pregătire, pe 11 iulie, jurnaliştii aşteaptă zadarnic să-l întîlnească la vreuna din conferinţele de presă organizate de club. Trebuia să apară luni, numai că, în ultima clipă, a fost înlocuit cu proaspăt transferatul Raphael Varane şi cu Karim Benzema. "Decizia antrenorului Jose Mourinho!", s-a scuzat ofiţerul de presă al galacticilor în faţa colegilor de breaslă.

Ziarele scriu însă că Real îl ascunde pur şi simplu pe Kaka pentru a evita întrebările incomode. Cum ar fi, de pildă, cele legate despre viitorul său. Brazilianul şi-a reiterat în mai multe rînduri intenţia de duce la bun sfîrşit contractul cu madrilenii, scadent în 2015. Numai că Mourinho s-a săturat să tot aştepte revirimentul lui.

Tehnicianul portughez, susţin surse din anturajul clubului, nu mai contează pe Kaka. L-ar vinde şi mîine, dar deocamdată nu s-a anunţat nici măcar un potenţial cumpărător. Degeaba ar lăsa Madridul din preţ. Marea problemă e contractul astronomic al mijlocaşului ofensiv în vîrstă de 29 de ani: 10 milioane de euro net salariu anual!

68,5 milioane de euro a dat Real în 2009 pentru a-l lua pe Kaka de la AC Milan

16 goluri a înscris brazilianul în 53 de apariţii la Real între august 2009 şi iunie 2011, în toate competiţiile

Tras în jos de accidentări
Problemele lui Kaka la Real au început o dată cu operaţia suferită la genunchiul stîng pe 5 august 2010. Medicii au anunţat că recuperarea va dura 4 luni, dar revenirea brazilianului pe gazon s-a produs abia pe 3 ianuarie 2011. Iar în martie a fost nevoit să mai ia o pauză de cîteva săptămîni, din cauza unor probleme la tibie. Cît a jucat - 20 de meciuri în Primera, Cupa Spaniei şi Ligă - a făcut-o modest, ieşind din graţiile lui Mourinho.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.