Liga 1

Ana-Maria Prodan la Radio GSP: "Am oferte pentru toţi jucătorii Craiovei deveniţi liberi de contract"

Ana-Maria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2011

Impresara Ana-Maria Prodan a discutat astăzi despre transferurile lui Mircea Bornescu la Kavala (Grecia), Ovidiu Dănănae (Tom Tomsk) şi Costin Lazăr (PAOK Salonic), aceasta spunînd că are totodată o mulţime de oferte pentru jucătorii Universităţii Craiova, care au devenit astăzi liberi de contract.

"Bornescu astăzi a semnat, mîine se alătură echipei. Cu Dănănae s-au schimbat puţin datele problemei. El s-a transformat în jucător liber de contract şi trebuie să reluăm datele problemei. Discutăm de alte condiţii salariale, de bani la semnătură, este cu totul altceva. Subotici nu a semnat încă cu nici o echipă, am cîteva oferte pentru el. 

Sună telefonul încontinuu pentru toţi jucătorii Craiovei care au devenit liberi. Să vedem ce-şi va alege fiecare. Şumi e super-iubit la Kavala, toată lumea îl consideră antrenorul minune, puştiul care va aduce Kavala la locul în care a fost. Nu ştiam că Lazăr a semnat cu PAOK. Acum cîteva zile, cînd am vorbit cu domnul Boloni, nu se ştia nimic", a comentat Ana Maria Prodan la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.