Liga 1

Ciobotariu a debutat cu victorie » Dinamo - FCM Tîrgu Mureş 1-0

+8 Foto
Marius Niculae a fost cel mai periculos jucător al dinamoviştilor în partida cu FCM Tîrgu Mureş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2011

Dinamo a învins FCM Tîrgu Mureş în prima etapă a noului sezon. Dinamoviştii au condus încă de la pauză cu 1-0. În minutul 12, Torje a trimis o centrare în careu, M.Niculae şi Ghionea au avut un duel aerian, iar fundaşul oaspeţilor a reluat în proprie poartă. Niculae a marcat cu capul în debutul partidei, dar arbitrul a anulat golul pentru ofsaid.

Dinamoviştii au dominat şi repriza secundă. Cea mai mare ocazie a reprizei a avut-o Dănciulescu. Şutul atacantului dinamovist a fost blocat chiar de Marius Niculae, aflat pe traiectoria balonului. Pe finalul meciului Szilagyi a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Cu Ciobotariu pe bancă şi fără nici un nume nou în echipă, Dinamo a început cu dreptul un nou sezon.

Echipele de start
Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, Dr. Grigore, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae. Rezerve: G. Curcă, Pătraşcu, Cazacu, Bakaj, L. Rus, Ţucudean, Muşat.
FCM Tîrgu Mureş: Balauru - E. Nicu, Hallison, Ghionea, L. Szilagyi -Bumba, Pădureţu, Ilyeş, Fl. Dan, Astafei - Didi. Rezerve: Caparco, Celsinho, Kalisse, Vagner, Iencsi, Vasilache , Issa Ba.

Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vîlcea). Asistenţi: Fl. Păunescu, S. Stoianov (Constanţa)




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.