Media

Cel mai longeviv talk-show sportiv revine duminică » Majoratul Recursului!

Recursul este cea mai urmărită emisiune de la GSP TV, depășind Contraatac sau Meciul Zilei

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Duminică începe cel de-al 18-lea sezon al celui mai longeviv talk-show sportiv, Recursul etapei, moderat de Ovidiu Ioaniţoaia.


Emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia reîncepe duminică, la ora 23:15, pe GSP TV. Într-un nou format, mult mai dinamic şi mai interactiv, cu premii oferite telespectatorilor. "Vă invit la o emisiune cît mai sinceră, care să spună lucrurilor pe nume. Ca şi în sezonul trecut, voi invita cît mai puţini conducători de fotbal şi cît mai mulţi jucători şi antrenori, pentru că ei sînt realizatorii acestui spectacol", spune Ioaniţoaia.

Steaua, Dinamo şi U Cluj
Principalul subiect al emisiunii îl va constitui reînceperea Ligii 1, analiza tuturor meciurilor din această etapă alături de specialistul pe probleme de arbitraj, Silviu Bogdan, şi de cei trei invitaţi speciali. De această dată, realizatorul Ovidiu Ioaniţoaia vă propune să discutaţi împreună cu antrenorul principal al celor de la Dinamo, Liviu Ciobotariu, cu directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, dar şi cu fotbalistul Universităţii Cluj, Adrian Cristea.

Concurs pe recursul.ro
Ca de fiecare dată, cei care vor accesa siteul recursul.ro pot adresa întrebări celor trei invitaţi, iar la finalul emisiunii au şansa de a cîştiga cîte un tricou al celor de la Dinamo, Steaua şi Universitatea Cluj. Cîştigătorii vor fi aleşi în cadrul rubricii "Foc de întrebări", de către cei invitaţi prezenţi în studioul Recursului etapei.

5 martie 1995 este anul primei emisiunii a "Procesului Etapei", realizată la Pro TV

20.000 de oameni au urmărit în medie Recursul etapei în primele 5 luni ale anului, cînd GSP TV se prindea doar în reţeaua RCS&RDS

"Chiar dacă vom discuta în contradictoriu, nu ne vom certa niciodată!"
Ovidiu Ioaniţoaia, realizator Recursul etapei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.