Liga 1

Rapidul lui Răzvan Lucescu a început cu dreptul: 3-0 cu FC Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2011

Rapid şi FC Vaslui au dat startul noului sezon din Liga 1, într-o partidă ce s-a desfăşurat în Regie, fără spectatori. Răzvan Lucescu a mizat în partida de debut pe cinci jucători aduşi în această vară, iar pe bancă se regăsesc alţi doi jucători aduşi în ultima perioadă de transferuri.

În tribune s-au aflat şi Vasile Avram, şeful CCA, şi fiul său, arbitrul Marius Avram, dar şi mai mulţi oficiali şi arbitrii de la Campionatul European Under-19.

La pauză, giuleştenii conduceau deja la o diferenţă de două goluri, reuşitele alb-vişiniilor fiind semnate de Ciprian Deac şi Romeo Surdu. Vasluienii au înscris şi ei o dată, prin Cânu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

Repriza a doua a început în nota de dominare a alb-vişiniilor, iar din minutul 68 vasluienii au evoluat cu un om mai puţin, după eliminarea lui Milanov. Din acel minut, meciul a curs la o singură poartă, a lui Cerniauskas, deşi elevii lui Viorel Hizo au avut cîteva trsăriri pe atac. Herea şi-a adus aminte de ce a ieşit golgeterul Rapidului în sezonul trecut şi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 88.


Rapid - FC Vaslui
Stadion Regie, 18:30, DigiSport
RAPID: D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - I. Apostol, Alexa, Herea - Deac, Cassio, Surdu.
Antrenor Răzvan Lucescu.
Rezerve: Straton, N. Grigore, Şt. Grigorie, Pancu, Oros, Teixeira, Roman

FC VASLUI: Cerniauskas - Milanov, Cînu, Papp, Bălace - R. Costin, Pavlovici, Wesley, L. Sînmărtean - Adailton, Yero Bello
Antrenor Viorel Hizo
Rezerve: Puia, Zmeu, Farkas, Milisavljevici, Temwanjera, Jovanovici, Buhăescu

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad) Asistenţi: Cr. Nica (Ploieşti), A. Oniţa (Constanţa)

20 de ani au trecut de la ultima înfrîngere a Rapidului în prima etapă, pe teren propriu. În august 1991, giuleştenii au pierdut cu Steaua (1-2)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.