Liga 1

FOTO Copos a fost pus pe glume la meciul cu Vaslui: l-a urmărit pe Porumboiu prin tribună

+3 Foto
George Copos a urmărit meciul cu Vaslui alături de bunul său prieten, Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2011

Aducerea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică pare să-l fi liniştit pe George Copos, care a uitat de tensiune şi a început să se ţină de glume cu rivalii săi din campionat.

Vezi rezumatul meciului Rapid - FC Vaslui 3-0

La meciul cu Vaslui, principala sa ţintă a fost  Adrian Porumboiu, patronul moldovenilor. Încă de la începutul meciului, Copos a luat loc în tribună alături de Porumboiu. L-a tachinat pe durata întregii prime reprize. Apoi, cînd patronul vasluian s-a săturat şi a decis să se mute în alt sector de tribună, Copos l-a urmat.

Finanţatorul rapidist nu a pierdut ocazia să glumească şi pe seama lui Viorel Hizo, tehnicianul adversarilor de azi, care i-a fost însă angajat o bună perioadă de timp în Giuleşti. După golul anulat Vasluiului,  cînd Hizo a ieşit să-i certe pe arbitrii, Copos l-a apostrofat pe tehnician: "Nu mai puneţi presiune pe arbitri, jucaţi pe teren!"

Ca un suporter adevărat, Copos i-a susţinut tot timpul pe jucătorii lui Răzvan Lucescu, încuranjîndu-i de fiecare dată cînd reuşeau o fază periculoasă de poartă. Deac şi Surdu, cei doi marcatori de astăzi, au fost preferaţii săi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.