Liga 1

Ovidiu Herea explică jocul bun al Rapidului: "Răzvan e cheia succesului"

Herea a început şi acest campionat fulminant, după ce sezonul trecut a ieșit golgeterul echipei

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Ovidiu Herea (25 de ani) pune forma excelentă a rapidiştilor pe seama antrenamentelor formidabile făcute de Lucescu jr.


- Felicitări pentru victorie, Ovidiu!

- Mulţumesc, dar pe mine mă interesează că am cîştigat, asta era extrem de important, să debutăm cu dreptul. Oricum, eu m-am simţit mereu bine contra Vasluiului, cred că am marcat cel mai des împotriva acestei echipe, aşa că nu mă mir că am înscris din nou. :)

- Au fost ei foarte slabi sau voi foarte buni?
- Nu pot să trag eu astfel de concluzii. Atît noi, cît şi ei avem un lot extraordinari, cu jucători ce pot juca la mari cluburi. Diferenţa a fost făcută de forma de moment.

Vezi rezumatul meciului Rapid - FC Vaslui 3-0

- Care e secretul startului furibund de sezon?
- Antrenamentele pe care le-am făcut cu Răzvan Lucescu în toată perioada de pregătire, dar şi înaintea acestui meci. S-a văzut că n-a fost în zadar, ne-a rămas ceva în cap (rîde).

- Te aşteptai la 3-0?
- Sincer să fiu, nu! Îmi doream foarte mult să cîştigăm, chiar şi numai cu 1-0. E o victorie de moral pentru noi. Am bătut o contracandidată la titlu, ne dă mare încredere. Bine că am dat şi eu un gol, că uitasem să mă bucur.


"Mergem să cîştigăm şi etapa viitoare, cu U Cluj. În primul rînd, trebuie să învingem formaţiile cu care ne batem pentru campionat"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.