Liga Campionilor

Olandezii de la Twente jubilează după eşecul Vasluiului cu Rapid

Vasluienii nu i-au speriat pe olandezii de la Twente Foto: Alex Nicodim

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluienii au fost spionaţi la meciul cu Rapid de oficialii lui Twente, care au plecat din Regie încrezători şi cu un DVD primit de la giuleşteni


Înfrîngerea categorică pe care vasluienii au suferit-o în faţa Rapidului le dă mari speranţe oficialilor lui Twente înaintea primei manşe din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, programată marţi, la Arnhem, în Ţara Lalelelor.

Trimişii lui Co Adriaanse au urmărit cu interes partida încă de la început şi s-au mirat cînd l-au văzut pe Sînmărtean pe teren, crezînd iniţial că acesta nu va putea juca deoarece e accidentat. Mijlocaşul ofensiv al Vasluiului a fost, de altfel, singurul care s-a făcut remarcat de către olandezi, care au declarat la final: "E tehnic, se vede că e de calitate, la el va trebui să fim atenţi!".

La final, oficialii lui Twente au plecat cu speranţe mari pentru întîlnirea de peste două zile, dar şi cu un DVD cu meciul de vineri, pe care l-au primit de la oficialii giuleşteni.


"Mai avem cîteva zile pînă la meciul din Olanda şi trebuie să depăşim eşecul cu Rapid. Putem scoate un rezultat bun cu Twente, va fi cu totul şi cu totul alt meci"
Constantin Zotta, preşedinte Vaslui

Negocieri cu Digi şi TVR
Cu trei zile înaintea partidei Twente - Vaslui, prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, nu s-a stabilit încă cine va transmite întîlnirea de la Arnhem. DigiSport şi Televiziunea Română negociază pentru achiziţionarea drepturilor de televizare a partidei tur, programată pe 26 iulie, de la ora 21:45. De manşa secundă, care se va disputa pe 3 august, pe stadionul de la Piatra-Neamţ, la ora 20:45, sînt interesate trei posturi TV: TVR, DigiSport şi Sport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.