Liga 1

VIDEO Senegalezul Sougou a reuşit un eurogol şi un assist la debutul oficial în tricoul CFR-ului

+1 Foto
Sougou a fost eroul CFR-ului cu Astra

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii au trecut fără emoţii de trupa lui Selymes, bifînd un start reuşit pentru Jorge Costa


CFR s-a îmbrăcat la costum pentru noul sezon. Jorge Costa a preferat o ţinută elegantă la botezul Ligii 1, în contrast cu treningul lui Selymes. Şi în teren au fost două echipe total diferite. Gazdele au abordat un sistem ultraofensiv, cu 3 oameni în avanposturi, în timp ce oaspeţii au stat la cutie, preferînd contraatacurile tăioase. Aşa a venit prima ocazie, la poarta lui Nuno Claro. Strătilă s-a lansat în banda dreaptă, a centrat pentru Miranda, dar argentinianul a plonjat cu capul acolo unde trebuia să pună piciorul (10). Imediat, Kapetanos a replicat cu un şut violent ce a ocolit de puţin vinclul (11) şi vişiniii au pus stăpînire pe joc.

Vezi rezumatul meciului CFR - Astra 2-0

La 5 minute după ocazia lui Pantelis, noul Semedo din Gruia, senegalezul Sougou, a deschis scorul cu un voleu de excepţie, de lîngă visătorul Junior Morais. CFR a fost mai periculoasă, dar încercările din afara careului ale lui Renan (37) şi Bastos (40) n-au fost cadrate pe spaţiul porţii.

Ploieştenii au început ofensiv partea secundă, dar n-au avut luciditate în preajma careului advers. Sougou a scuturat din nou bara, după o acţiune şnur (60). Senegalezul şi-a trecut în cont şi un assist la debutul oficial în tricoul CFR-ului. Ca la antrenament, a prelungit pe spate cornerul executat de Renan, iar Nuno Diogo a trimis în plasă cu capul spart (70). Ploieştenii n-au mai avut puterea să revină, iar Jorge Costa a debutat cu dreptul la CFR.


Blocat de chinezi
Brazilianul Ronny era anunţat titular aseară. Toată săptămîna, tehnicianul Jorge Costa a pregătit meciul cu Astra cu Ronny vîrf împins. Surpriză însă ieri seară, cînd în primul 11 al CFR-ului a apărut grecul Pantelis Kapetanos. Motivul pentru care Ronny nu a fost trecut nici măcar pe foaie îl reprezintă lipsa "cărţii verzi", care nu a fost eliberată în timp util de chinezii de la Guangdong Sunray Cave, ultima echipă la care a evoluat brazilianul. Din acelaşi motiv nu poate evolua pentru CFR nici Weldon, portughezii de la Benfica refuzînd să-i elibereze "cartea verde" pînă ce feroviarii vor achita 200.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.