Liga Campionilor

Adrian Porumboiu le-a stabilit jucătorilor obiectivul pentru Twente: "Nu e dramă dacă pierdem la un gol"

Adrian Porumboiu, finanţatorul Vasluiului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2011

FC Vaslui se pregăteşte intens de debutul în Liga Campionilor. Elevii lui Viorel Hizo dau piept cu fosta campioană a Olandei din 2010, iar Adrian Porumboiu le-a stabilit jucătorilor un obiectiv destul de accesibil. 

Finanţatorul moldovean le-a transmis lui Wesley&Co. aşteptările sale de la meciul cu Twente, spunînd că s-ar mulţumi chiar şi cu o înfrîngere, dar nu la o diferenţă mai mare de un gol. Iar în cazul unei victorii, Porumboiu a promis prime pe măsură.

"După duşul rece cu Rapid, aştept unul cald cu Twente. Olandezii au o echipă redutabilă, dar niciun meci nu seamănă cu altul şi sper ca FC Vaslui să aibă o cu totul altă prestaţie decât cea din Regie. Ar fi bine să obţinem în Olanda un egal. Neapărat, însă, trebuie să marcăm.

N-ar fi o dramă nici dacă am pierde la o diferenţă de un gol, dacă vom reuşi să înscriem. Am păstra în continuare şanse de calificare. Va fi, totuşi, foarte greu să accedem în grupele Ligii Campionilor. Eu m-aş mulţumi să ajungem şi în grupele Ligii Europa. Dacă vor trece de cei de la Twente Enschede, jucătorii vor încasa o primă destul de consistentă", a spus Porumboiu pentru EVZ.RO

FC Vaslui şi Twente îşi dispută un loc în play-offul Ligii Campionilor. Meciul tur, din Olanda, se va disputa marţi, de la ora 21:45, şi va fi liveTEXT pe gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.