Stranieri

Goian riscă să piardă transferul la Rangers din cauza permisului de muncă

Dorin Goian a marcat un singur gol în Serie A, împotriva Milanului (foto: Reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2011

Dorin Goian e tot mai aproape să semneze cu Glasgow Rangers, dar transferul ar putea pica pe ultima sută de metri din cauza permisului de muncă. Oficialii Federaţiei Engleze spun că nu au primit încă o cerere din partea clubului scoţian în privinţa permisului lui Goian.

Fotbalistul de 30 de ani de la Palermo a vorbit în presa din Regat despre această mutare, spunînd că negocierile au intrat în impas

"Sînt unele mici probleme în acest moment, dar sînt încrezător că acestea se vor rezolva şi voi semna contractul. Sînt încântat de ideea de a fi la Glasgow. Rangers este o echipă mare a Europei, un club care joacă tot timpul în Liga Campionilor şi e pretendentă la titlu.

Toate aceste lucruri sunt entuziasmante pentru mine, dar nu vreau să vorbesc prea mult, pentru că nu am semnat încă un contract. Sper ca totul să decurgă bine", a spus Goian pentru Daily Record.

Tehnicianul lui Rangers, Ally McCoist, îl aşteaptă cu braţele deschise pe internaţionalul român: "Îl vreau neapărat pe Goian şi vreau să rezolv totul pînă marţi. Trebuie să-l înregistrăm cît mai repede ca să-l putem folosi împotriva lui Malmo"

Rangers îi va plăti apărătorului de 30 de ani un salariu de 750.000 de lire sterline, adică aproximativ 850.000 de euro pe sezon, scrie "Daily Mail".

16 meciuri a jucat Goian în sezonul trecut pentru Palermo, înscriind şi un gol, contra Milanului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.